AKTUELNO

Val Kilmer kao nepoznati stranac koji seje strah dežurnim policajcima

U trileru “Prolaznik” (eng. Traveler) iz 2010. godine, koji je noćas, jedan sat iza ponoći na programu Pink 2, reditelj Majkl Oblovic se služio tipičnim horor scenama. U glavnoj ulozi ove mistične priče je Val Kilmer, a u ostalim su Dilan Nil, Pol MekGilion, Kamila Saliven, Sijera Pitkin i drugi.

Foto: Promo

Priča počinje na badnje veče, dok napolju pada kiša, a svi ljudi su u svojim domovima. Mirnu noć u policijskoj stanici remeti dolazak nepoznatog čoveka, koji dežurnom policajcu prijavljuje da je počinio ubistvo. Nakon kratkog ispitivanja smeštaju ga u zatvorsku ćeliju, ali tek tada nastaju problemi.

Nepoznati stranac već po dolasku unosi nemir kod policajaca na dužnosti, počinje da im se priviđa, a potom im na um padaju nemile scene iz prošlosti. Jednom od njih je pre nekoliko godina nestala ćerka, a tokom potrage za njom uhapšen je beskućnik nad kojim su se policajci iživljavali dok nije pao u komu. Svi koji su učestvovali u tome baš su se te večeri našli na dežurstvu i baš te večeri su dobili uznemiravajuću vest – beskućnik je tokom dana preminuo...

Foto: Promo

Foto: Promo

Ne propustite mistični triler “Prolaznik” noćas u 01h na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Prolaznik (Traveler) | 2010.

#Televizija Pink

#Val Kilmer

'