AKTUELNO

Televizija Pink nedelju iza nas završava kao ubedljivo najgledaniji emiter u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Tokom sva tri prethodna dana naša televizija bila je najgledanija u Srbiji, dok je subotu udeo u gledsnosti Pinka skoro dvostruko veći od Javnog servisa Srbije. Posebno se ističu grupe gledalaca na teritoriji Beograda, ženske i urbane populacije.

Serijski program TV Pink tokom sva tri dana ostvario je značajne rezultate. Serije„Ćerke“, „Elif“ i „Istanbulska nevesta“ su u deset najgledanijih formata tokom vikenda.

Foto: TV Pink Printscreen

„Pinkove zvezdice“ sa prilbližno 1.200.000 gledalaca našle su se među najgledanijim emisijama ovakvog sadržaja, dok ste u petak, ali i tokom sva tri dana vikenda pratili najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera: „Nacionalni dnevnik“ , „Nacionalni dnevnik u 13h“, kao i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: Pink.rs

„Novo jutro“ je i na kraju nedelje ostvarilo duplo bolji rezultata u odnosu na slične formate na drugim televizijama.

Foto: RTV Pink

Rijaliti „Zadruga“ nastavlja da obara sve rekorde, pa su tako u petak, gotovo sva direktna uključenja u Zadrugu u samom vrhu gledanosti.

Foto: RTV Pink

Pratili ste emisiju Eksluzivno, ali i naš zabavni dnevni format „Premijera“.

Subota je bez premca protekla u znaku Pinka. Najgledanija emisija svih emitera jeste „Zadruga nominacije“, dok se u samom vrhu gledanosti našla i specijlana emisija „Zadruga-novinari pitaju“.

Pored serijskog i informativnog programa, verna Pinkova publika nije propustila ni talk show Sanje Marinković „Magazin IN“, ali i autorsku emisiju Žike Nikolića „Žikina Šarenica“ koja je tokom vikenda nastavila svoj karavan.

Foto: Pink.rs

Poslednji dan vikenda, na zvaničnoj top listi od 10 najgledanijih formata u danu, čak šest je Pinkovih. Serijski i Informativni program, kao i direktkna uključenja u najpoznatije imanje „Zadruga“ , kao i specijalne emisije „Zadruga-Izbacivanje“ i „Zadruga-Bivši zadrugari pitaju“.

Među najgledanijim formatima sada već tradicionalno našla se i autorska emisija Lava Pajkića „Kontravizija“, dok je autorska emisija Ognjena Nestrovića „Premijera Vikend Specijal“ u terminu emitovanja gotovo bez konkurencije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Hvala vam na poverenju i ostanite uz program TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'