AKTUELNO

Zarobljen u filmu, Deni mora da ubedi Slejtera da je on zapravo izmišljen lik koga igra stvarni glumac - Arnold Švarceneger.

Reditelj Džon MekTirnen je 1993. godine spojio fikciju i realnost stvarajući avanturističku komediju “Poslednji akcioni heroj” (eng. Last Action Hero), koja je večeras u 20 časova na programu TV Pink 2. U ovom ostvarenju glavni junaci su dečak Deni, koga tumači Ostin O’Brajan, i njegov omiljeni akcioni junak Džek Slejter - Arnold Švarceneger.

Foto: Promo

Foto: Promo

Priča prati usamljenog jedanaestogodišnjeg dečaka Denija, koji bekstvo od sumorne svakodnevnice pronalazi u bioskopskoj sali, uz akcione filmove sa Džekom Slejterom. Njegova granica između realnosti i sveta filma već je pomerena, ali Deni će otići u drugu dimenziju kada mu najbolji prijatelj pokloni ulaznicu za najnoviji film o Slejteru, koja je od azijskog mađioničara, preko Hudinija, došla do Denija. Uz nju dečak postaje deo ekipe filma “Džek Slejter 4”.

Tako se Deni sprijateljuje sa svojim filmskim junakom i postaje njegov pomoćnik u borbi protiv zlikovaca, u kojoj uvek pobeđuje dobro. Međutim, iako je zarobljen “iza platna”, on mora da ubedi Slejtera da je on zapravo izmišljen lik. Njegovu avanturu dodatno komplikuje filmski plaćeni ubica Benedikt, koji uspeva da se dokopa magične karte i sa njom se preseli iz filmskog u stvarni svet. Za njim kreću i Deni i Slejter...

Foto: Promo

U ostalim ulogama su: Ef Marej Ejbraham, Art Karni, Čarls Dens, Entoni Kvin, Jan MekKelen...

Ne propustite avanturu “Poslednji akcioni heroj” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Arnold Švarceneger

#Film

#Pink 2

#Poslednji akcioni heroj (1993)

#Televizija Pink

'