AKTUELNO

Čuda ne donose samo dobro

Porodično okupljanje u nedelju ujutru može vam ulepšati “Priča o jastogu” (eng. Lobster Tale) iz 2006, koja vas očekuje od 8 sati na programu Pink 2. U ovoj avanturi za decu i odrasle, pisac Kort Krandal uneo je mnogo mašte i poslužio se čudima kako bi ispričao jednu porodičnu priču, a reditelj Adam Mesi je smestio na obale Atlanstkog okeana, u mestašce u kome se svi poznaju. U glavnim ulogama ove poučne priče o čudima su: Kolm Mini, Alberta Votson, Grem Grin, Džek Najt, Džoe Pingu.

Tihom ribaru Kodiju iz Nove Engleske ne ide u životu baš sve kako treba. Njegova mreža iz dana u dan ima sve manje ulova od koga bi zaradio novac za porodicu koja ga čeka kod kuće... gde, takođe, ima mnogo problema. Supruga radi kao konobarica i oseća se nezadovoljno, ali i zapostavljeno od strane muža, koji vreme provodi na vodi, dok njihov sin svakodnevno doživljava nasilje od školskih siledžija. Daju oni sve od sebe da im bude bolje, a pomoć - niotkuda.

Foto: Promo

Kodiju bi samo zlatna ribica mogla da pomogne, ali – ima i drugih čudesa u moru. Jednog dana dok je vadio zamke za jastoge, u mrežu mu se zakačila jarko zelena mahovina za koju se ispostavlja da čini čuda. Ubrzo se to raspričalo po gradu i odjednom Kodi ima pregrš prijatelja. Svi su se zaineresovali da dobiju delić srećne mahovine, a Kodi pored svih njih i svojih problema, više ne zna kako da iskoristi čuda koja su mu ponuđena.

Ne propustite porodičnu avanturu “Priča o jastogu” sutra ujutru od 8 sati na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'