AKTUELNO

Akcioni triler „Divljaci“ večeras u 20 sata na Pink Crime & Mystery

- Otkrovenje! Buč Kasidi i Sandens Kid našeg doba – rekao je Stiven King o knjizi Dona Vinsloua, “Divljaci” (eng. Savages), po kojoj je trostruki oskarovac Oliver Stoun 2012. godine snimio istoimeni triler, počevši sa adaptacijom Donove priče i pre nego što je knjiga objavljena. Kanal Pink Crime & Mystery ga prikazuje večeras u 20 sati. Akcija, nasilje, izdaja i seks okosnica su filma o dvojici prijatelja, uzgajivača i prodavaca hibridne marihuane bogatoj klijenteli, a tumače ih Eron Tejlor-Džonson i Tejlor Kič. Kako se radnja odvija oko velikih plantaža, scenografi su pre snimanja obilazili zasade medicinske marihuane, kako bi što verodostojnije napravili veštačke biljke.

Foto: Promo

U ostalim ulogama su zvučna imena Holivuda - Blejk Lajvli, Benisio Del Toro, Džon Travolta, Salma Hajek, Emil Hirš i drugi. Zanimljivo je da je i Uma Turman učestvovala u snimanju, imala je ulogu mećehe glavnom ženskom liku, ali su sve scene sa njom izbačene u montaži filma. Lik vođe narko-kartela koju tumači Salma Hajek građen je po ugledu na Mireju Moreno Kareon, prvog ženskog bosa.

Foto: Promo

Radnja se odvija na jugu Kalifornije i prati dvojicu prijatelja - Bena, miroljubivog botaničara i budistu, i Čona, bivšeg specijalca mornaričkih “foka”. Čon je doneo seme iz Avganistana, a Ben je upotrebio svoja znanja, pa su stvorili najbolju marihuanu u zemlji, koju prodaju bogatoj klijenteli. Osim posla, njih dvojica dele i devojku, slobodoumnu O, koja jednog smatra snažnim, a drugog nežnim ljubavnikom.

Foto: Promo

Njihov idiličan život dobija novi obrt kada meksički Baha kartel odluči da se uključi u celu priču i da zahteva da se ovaj trio uortači s njima. Čon i Ben odbijaju sporazum, ali vođa kartela, opasna Elena, šalje svog pomagača da otme O i tako uceni dvojicu prijatelja, koji ulaze u tajni rat protiv Meksikanaca, kako bi oslobodili njihovu voljenu O.

Foto: Promo

Ne propustite triler “Divljaci“ večeras u 20.00 na Pink Crime & Mystery.Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Benisio del Toro

#Divljaci (Savages) | 2012.

#Džon Travolta

#Film

#Klik Tv

#Salma Hajek

#Televizija Pink

'