AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Televizija Pink za dane vikenda bila je zvanično najgledanija komercijalna televizija, govore zvanični podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. Pink je ostvario značajnu prednost u kategoriji ženske populacije kada je bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Dane vikenda obeležile su serije koje svakodnevno pratite, pa su se tokom sva tri dana vikenda u samom vrhu gledanosti našle serije „Istanbulska nevesta“, „Elif“ i „Ćerke", kao i naš inforamtivni program. „Naciolnani dnevnik“ i „Nacionalni dnevnik u 12“ najgledanije su informativne emisije svih komercijalnih televizija, dok je „Novo Jutro“ u petak ostvarilo fantastične rezultate. U odnosu na konkurentske sadržaje na drugim emiterima, naš Jutarnji program ostvario je gotovo duplo bolje rezultate. Kraj četvrte sezone i veliko superfinale "Pinkovih zvezdica" u petak je pratilo preko 1.500.000 gledalaca.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Foto: RTV Pink

Subota je u znaku autorske emisije Sanje Marinković „Magazin In“, dok je 22% auditorijuma ispratilo karavan „Žikine šarenice“. U subotu ste pratili reprizno emisije „Paparazzo lov“ kao i „Zadruga-žurke“, dok je preko 1.200.000 gledalaca ispratilo emisiju „Zadruga-Narod pita“.

Foto: Pink.rs, Beta, Tanjug

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

I u nedelju preko 1.100.000 gledalca pratilo je emisiju „Zadruga-narod pita“. Dok je autorska emisija Lava Pajkića „Kontravizija“ sada već tradicionalno u samom vrhu gledanosti. Takođe, sada već tradicionalno autorska emisija Ognjena Nestorovića „Premijera Vikend Specijal“ našla se u samom vrhu gledansoti koju je prvog jula pratila verna pinkova publika.

Foto: Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz vašu TV Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'