AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Televizija Pink četvrti jul zavšila je kao najgledaniji emiter u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. Pink je ostvario značajnu prednost u ciljnoj grupi ženske publike, kao i urbane, pa je tako daleko iza sebe u ovim kategorijama gledalaca ostavio i Javni servis Srbije.

Najgledanija emisija svih TV emitera u jučerašnjem danu sa udelom u gledanosti od čak 25% je „Paparazzo lov“!

Pored ove emisije u samom vrhu gledanosti i naš serijski program. Serija „Istanbulska nevesta“ sa udelom u gledanosti od 20%, drugoplasirana je najgledanija emisija u danu, dok je verna pinkova publika pratila i seriju „Elif“.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Promo

„DNK“ je najgledanija večernja emisija i na zvaničnim top listama nalazi se među sedam najgledanijih emisija u danu.

Foto: Promo

Visokorangirana je i vaša omiljena emisija o poznatima „Premijera“, koja je zvanično najgledanija kratka forma svih TV emitera.

U odnosu na ostale komercijalne emitere, naš Informativni program je najgledaniji pa se tako među deset najgledanijih emisija u danu našao „Nacionalni dnevnik“, dok ga prate „Popodnevni“ kao i „Nacionalni dnevnik u 13“.

Foto: TvPink Printscreen

Pored sličnih formata na ostalim komercijalnim emiterima, jutarnji program naše televizije, zvanično je najgledaniji prepodnevni program svih komercijalnih televizija.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'