AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, televizija Pink još jednom potvrđuje apsolutnu lidersku poziciju među komercijalnim stanicama u svim kategorijama gledalaca, a posebno među gledaocima sa teritorije Beograda.

U konkurenciji svih komercijalnih stanica i svih TV emisija u jučerašnjem danu, prve na listi kao najgledanije u danu su pinkove emisije ‘’Paparazzo Lov’’ i ‘’DNK’’.

Foto: Promo

U prilog fantastičnom rezultatu govore brojke: Paparazzo Lov ispratilo je blizu neverovatnih 1.200.000 gledalaca, dok je ‘’DNK’’ imao udeo u gledanosti od 22%.

Foto: TvPink Printscreen

Najpopularnije serije ‘’Ćerke’’, ‘’Istanbulska nevesta’’, ‘’Elif’’ i ‘’Rat ruža’’, svakodnevno se nalaze u samom vrhu liste najgledanijih emisija u danu.

Foto: RTV Pink

Informativni program naše televizije je najgledaniji među svim komercijalnim emiterima te je i najgledanija centralna informativna emisija ‘’Nacionalni dnevnik’’.

Foto: TvPink Printscreen

A kako se po jutru i dan poznaje, tako je i gledanost Pinkovog " Novog jutra" i u danu iza nas dvostruko veća od sličnih sadrzaja na konkurentskim televizijama.

Foto: RTV Pink

Pinkova verna publika pratila je i dnevne kratke forme ‘’Premijera’’ i ‘’Ekskluzivno’’, dok ste veče proveli uz talk šou Rade Radenović ‘’Rada sam’’.

Foto: Printscreen

Ostanite I dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'