AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" gledaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa novinarom Zoranom Ostojićem, urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Informer" Milanom Dobromirovićem i zamenikom glavnog i odgovornog urednika Informativnog programa Tv Pink Aleksandrom Vasićem.

- Hoće li Zoran Marjanović odgovarati za ubistvo supruge Jelene, tema je o kojoj danas razgovaram sa advokatom Nebojšom Milosavljevićem i odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa" Borisom Vukovićem.

- Ko može da postane privati detektiv u Srbiji, kakve sve obuke kandidat za ovaj posao treba da prođe, ko izdaje licencu za ovu delatnost i čime se sve danas bave privatni detektivi u Srbiji, reći će nam Ratko Jović, sekretar Opšteg udruženja detektiva Srbije.

- Kada će biti poznato ime novog strateškog partnera Rudarsko topioničarskog basena Bor, koje će biti njegove glavne obaveze i kolike investicije se od njega očekuju, šta će biti sa radnicima Azotare koja je otišla u stečaj i da li će se do kraja ove godine menjati cena struje u Srbiji, to su teme za ministra rudarstva i energetike Aleksandra Antića.

- U kom uzrastu je beba spremna za odlazak sa roditeljima na letovanje, kada je idealno vreme za odlazak na plažu, i koliko na plaži dete sme da boravi, samo su neke od tema za Ingu Mijajlović, zemanicu šefa telefonskog savetovališta "Halo beba".

Foto: TV Pink Printscreen

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Sašu Josimovića sa kojim ćemo razgovarati o predstavi "Gospodin poslanik" koja će sutra uveče biti izvedena u okviru manifestacije "Leto na Gardošu".

- U rubrici Hit jutra ugostićemo pevačicu Katarinu Živković koja će nam predstaviti akustičnu verziju njene pesme "Ruku na srce".

- Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- Gost našeg programa biće i bivši Zadrugar Đekson.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'