AKTUELNO

“Žikina šarenica” u subotu od 08.30 na TV Pink iz Novog Pazara

Još ovog vikenda nam Živorad Žika Nikolić, pred letnju pauzu, donosi aktuelne priče iz Srbije na TV Pink od 08.30, a subotnja stanica karavana “Žikina žarenica” je Novi Pazar.

Foto: Senko Župljanin/Pink.rs

U gradu na obali reke Raške, kod Sebilja, Žika će u subotu poput starog sebiljdžije besplatno napajati građane, ali ne vodom iz fontane, već mnoštvom zabavnih i korisnih informacija.

Gost Žikine šarenice biće i Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

Dobrodošlicu karavanu, gostima i gledaocima poželeće gradonačelnik Nihat Biševac (na fotografiji dole), sa saradnicima iz skupštine grada i Turističke organizacije Novog Pazara. Biće reči o infrastrukturnim i privrednim projektima, kulturi, obrazovanju i zdravstvu ovog grada. Humanitarna udruženja će govoriti o svojim akcijama, a Dejan Kulundžić, pomoćnik gradonačelnika zadužen za sport i mlade, sa ponosom će predstaviti neke od najboljih mladih sportista ovog kraja. Biće tu i legendarni Pazarac Bajro Župić, bivši fudbaler Partizana, kao i Muamer Hukić, svetski šampion u boksu.

Foto: Senko Župljanin/Pink.rs

Žikina gošća će biti i najbolja slabovida učenica u Srbiji ove godine - Dina Tatarević iz tamošnje Tehničke škole, i neki od đaka generacije. Istorijske zanimljivosti ovog grada otkriće čovek koga zovu „hodajuća encikopedija Novog Pazara“ - Asim Nikšić, kao i istaknuti tamošnji naučni radnik i univerzitetski profesor, dr Sait Kačapor i mladi lekar, dr Jasmin Nurković.

Foto: Pink.rs

Ne propustite “Žikunu šarenicu” u subotu od 08.30 na TV Pink!

#Novi Pazar

#Televizija Pink

#emisija

#žikina šarenica

'