AKTUELNO

Psihološki triler “Istinita priča” (2015) od 22.00 na Pink Crime&Mystery

Slučaj koji je zadesio novinara Majkla Finkela radeći za dnevni list “Njujork tajms” on je opisao u memoarima, koji su reditelju Rupertu Guldu poslužili kao scenario za film istog naziva “Istinita priča” (eng. True story, 2015), a gledamo ga večeras od 22 sata na Pink Crime&Mystery. Zaista je u pitanju istinita priča, koja ni za potrebe snimanja nije dorađivana i ulepšavana, a izneli su je glumci Džona Hil i Džejms Franko.

Foto: Promo

Ni imena nisu izmišljena, pa upoznajemo novinara Majkla Finkela, koji je došao u nemilost sa urednicima pošto je napisao izmišljenu priču o iskorišćavanju dece za rad u Africi. Nekoliko dana nakon što je dobio otkaz, svetom je odjeknula vest da je u Meksiku uhapšen Kristijan Longo, osumnjičen za svirepo ubistvo supruge i troje dece, a da se tokom skrivanja predstavljao kao Majkl Finkel.

Foto: Promo

Longo ne priznaje krivicu i traži od tužioca da svoju, istinitu priču, ispriča pravom Finkelu, a novinar pristaje na intervju, uvlačeći se tako u opasnu igru mačke i miša, koja obuhvata ubistvo, ljubav, prevaru i iskupljenje.

Foto: Promo

Ne propustite psihološki triler “Istinita priča” večeras u 22.00 na Pink Crime&Mystery. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Klik Tv

#Pink Crime & Mystery

#Televizija Pink

'