AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo potpredsednikom sa Slobodanom Jankovićem iz Centra za konzervativne studije, urednikom u dnevnom listu "Politika" Bojanom Bilbijom i urednikom u dnevnom listu "Srpski telegraf" Draženom Ostojićem.

- Kako će se 50 specijalnih timova Vlade Srbije uhvatiti u koštac sa narkomanijom u školama, da li će se dilerima konačno stati na put i koliko je ova pošast uzela maha u Srbiji, pitamo direktora Kancelarije za borbu protiv droge Milana Pekića, direktorku Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti dr Miru Kovačević i Irenu Molnar iz NVO "Regeneracija".

- Kako promene vremena utiču na mentalno zdravlje i zašto vrućine pune kapacitete državnih bolnica, čućemo od neuropsihijatra prof.dr Dijane Lazić Puškaš.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Šta predviđa briselski "specifičan kroj" za rešenje kosmetskog problema, ko je protiv kreativnih rešenja za granice, a za koga je to realnost, koje poruke je delegacija Bunderstaga donela u Beograd i koliko velika borba sledi posle istorijskog uspeha Srbije i zaokreta stavova velikih sila, pitanja su za naše goste-glavnu i odgovornu urednicu srpske redakcije Sputnjika Ljubinku Milinčić, predsednika Centra za proučavanje globalizacije Dejana Miletića i bivšeg dopisnik dnevnog lista "Politika" iz Vašingtona Milana Mišića.

- Koji interesi povezuju najveće mafije sveta i koliki je njihov stvarni uticaj na države i njihove institucije? O tome razgovaramo sa bivšim operativcem Službe državne bezbednosti Božidarom Spasićem i političkim analitičarom i publicistom Tomislavom Kresovićem.

- "Pod reflektorima" Novog jutra, danas je glumica Vesna Stanković.

- Kako se sportom i jakom voljom pobeđuju i najteže bolesti, objasniće nam prvak Srbije u tekvondou i mladi fudbaler Viktor Stojanović i njegov trener Đorđe Kuzeljević.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Kroz svet magije, i ovog jutra, vode nas najbolji srpski mađioničari-iluzionisti Zeka i Pixi.

- "Hit jutra" rezervisan je za novu pesmu Mie Borisavljević.

- Šta je najvažnije kod ostavinskog postupka, objasniće nam advokat Aleksandar Radivojević.

- Kako bend "Gliša i Niko Milošević" osvaja muzičku scenu Srbije i koji je to muzički pravac koji postaje sve popularniji, čućemo od mladih repera iz Štrpca, Nika Miloševića i Stefana Borzanovića.

- Zašto je Beč poželeo da na otvaranju svog Etno i Filmskog festivala čuje srpsku pesmu, čućemo od pevačice Jasne Đokić.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#najava

'