AKTUELNO

I u ovoj sezoni televizija Pink potvrđuje lidersku poziciju među svim TV stanicama u Srbiji, govore jedina zvanicna merenja TV gledanosti agencije Nielsen.

U jučerašnjem danu naša televizija bila je nagledanija u Srbiji, uključujući i Javni servis, kako u ukupnom broju gledalaca tako i u kategoriji ženske populacije.

U prvih 10 najgledanijih TV emisija u jučerašnjem danu, našlo se čak pet Pinkovih formata. Jučerašnje epizode Istanbulske neveste, Za mog sina i serije Elif su u samom vrhu liste gledanosti i i ukupnim brojem gledalaca potvrđuju da je serijski program naše televizije najgledaniji.

Foto: Promo

Program koji takođe nosi titulu nagledanijeg među komercijalnim emiterima je svakako informativni, vesti Minut 2, Nacionalni dnevnik u čak tri termina emitovanja, ali i Novo jutro neprekidno beleže rast gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što čini okosnicu našeg programa i privlači najveći broj gledalaca, i u ovoj sezoni je rijaliti Zadruga koji je u jučerasnjem danu, emisijom Zadruga - porodice zadrugara ispred TV ekrana okupio više od milion gledalaca.

Foto: RTV Pink

Sinonim za poslednje vesti iz Show biznisa je emisija Premijera, te je u jučerašnjem danu autorska emisija Ognjena Nestorovića bila najgledanija emisija o poznatima na svim televizijama.

Foto: RTV Pink

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'