AKTUELNO

Emisija "Žikina šarenica" i ovog vikenda od 08.30 na TV Pink.

Sremski i Mačvanski okrug su ovonedeljne destinacije karavana emisija “Žikina šarenica”, koje su oba dana vikenda na TV Pink od 08.30, a gradovi domaćini su Inđija u subotu i Šabac u nedelju.

Foto: TvPink Printscreen

Žika će na platou ispred Pošte u centru Inđije gledaoce i posetioce dočekati kako i dolikuje tako velikom skupu – uz tamburaški sastav “Kibic pendžer”, koji će izvesti “Sremski splet”.

Foto: TvPink Printscreen

Od direktorke Turističke organizacije Vojvodine, Nataše Pavlović, saznajemo koje destinacije u njihovom kraju treba posetiti, a kako je Dunav u blizini Inđije, videćemo i šta kriju Slankamen i Krčedinska ada.

Foto: Tanjug

Tu su i jedan zoološki vrt i divni vrtovi prirode, čuveni su tamošnji salaši i čarde, o čemu će takođe biti reči, kao i o aktuelnim manifestacijama koje privlače veliki broj posetilaca.

Inđija je po privlačenju novih investicija lider u regionu, a od predsednika opštine Vladimira Gaka ćemo saznati kakvi su planovi za naredni period i šta će sve biti obnovljeno i izgrađeno na ovoj opštini.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoci širom Srbije će saznati i kakvi su kapaciteti poslovno-stambenog kompleksa "TQ siti".

Foto: TvPink Printscreen

Od muzičkih gostiju u emisiji nastupaju i KUD “Soko”, Ljiljana Obradović sa orkestrom, Todor Maletin sa tamburašima i drugi.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite emisiju “Žikina šarenica” iz Inđije, u subotu od 08.30 na TV Pink.

#Inđija

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'