AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "DNK".

Da zaista može postojati velika mržnja između svekrve i snaje, pokazaće nova epizoda jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, "DNK", koja je na programu u sredu 10. oktobra od 22:45 časova.

Ekipu emisije "DNK", na čelu sa voditeljkom Natalijom Simović, pozvala je Danka, koja želi da se uveri da je njen sin Alios biološki otac šestoro dece koje je dobio u braku sa Jelenom.

Foto: RTV Pink

Danka već neko vreme nije u dobrim odnosima sa sinom i snajom, a sumnja da se nešto događa je još veća otkako su napustili Beč, u kom su živeli, i preselili se na selo.

Foto: RTV Pink

Od šestoro dece, Danka najviše sumnja da su trojke Aliosove, ali ipak želi da njen sin uradi DNK analizu za svu decu.

Ono što dodatno stvara tenziju, jesu i izuzetno loši odnosi između svekrve i snaje - Danka je ubeđena da Jelena podgovara sina protiv nje - zbog čega ne razgovaraju već godinu dana.

Foto: RTV Pink

Sa druge strane, Alios je ogorčena na majku jer nije bila pored njega kad je bio mlad i užasno ga boli što sumnja u njegov brak i ženu.

Foto: RTV Pink

Da li Danka s pravom sumnja ili je Alios u pravu što veruje svojoj ženi, saznaćete u novoj epizodi emisije "DNK" u sredu 10. oktobra od 22:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'