AKTUELNO

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, televizija Pink je sva tri prethodna dana bila najgledaniji komercijalni emiter u zemlji u svim ciljnim grupama gledalaca tokom čitavog dana, dok je posebnu prednost stekla među ženskom populacijom u petak i nedelju, kada je naša televizija bila gledanija i od Javnog servisa Srbije.

U prvih deset emisija u danu tradicionalno se nalaze popularne serije Istanbulska nevesta, Elif i Za mog sina, kao i informativni program naše televizije.

Foto: Promo

Nacionalni dnevnik i emisija Novo jutro, tradicionalno zauzimaju liderske pozicije među emisijama slične sadržine koje se emituju na drugim komercijalnim stanicama.

Foto: TV Pink Printscreen

U petak milionska publika pratila je vanredno izbacivanje iz Zadruge, ali i direktna uključenja u impozantno imanje. Subota je takođe prošla u znaku Zadruge i emisija Zadruga – Nominacije i Zadruga – Pitanja novinara.

Foto: TvPink Printscreen

Popodne ste proveli i uz emisiju Magazin IN, dok ste subotnje, ali i nedeljno jutro započeli uz Žikinu šarenicu.

Foto: Tanjug, Tv Pink Printscreen

Nedelju su obeležile popularne emisije Kontravizija i Premijera vikend specijal, kao i najpopularnija domaća serija Radoša Bajića Šifra Despot.

Foto: RTV Pink

Zadruga se ne propušta, te je tako bilo i u danu iza nas. Pratili ste aktuelna dešavanja u hiper rijalitiju, ali i specijalnu emisiju Zadruga – Izbacivanje.

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'