AKTUELNO

Pink televizija je u i petak i za vikend bila prvi izbor gledalaca.

U petak, ali i za dane vikenda televizija Pink beleži odlične rezultate kao najgledanija komercijalna stanica u Srbiji. Posebnu prednost Pink ostvaruje u petak medju ženskom populacijom kada je bio gledaniji od drugih komercijalnih stanica, ali i od Javnog servisa Srbije, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen.

Foto: RTV Pink

Sva tri prethodna dana u vrhu gledanosti našle su se popularne serije. Elif, Istanbulska nevesta i Za mog sina svakodnevno prati brojna pinkova publika, koja sa posebnom pažnjom prati i informativne emisije naše televizije. Nacionalni dnevnik I emisija Novo jutro zauzimaju liderske pozicije medju emisija slične sadržine, a koje se emitiju na ostalim komercijalnim stanicama.

Foto: E-stock, Pink.rs

U petak ste pratili I direktna uključenja u najpopularniji hiper rijaliti Zadruga, kao I specijalnu emisiju Zadruga – Vanredno izbacivanje. Subota je bila tadkoje rezervisana za direktn uključenja, specijalnu emisiju Zadruga – Nominacije, ali i emisije Magazin IN i Žikinu šarenicu, dok ste nedelju proveli uz Kontraviziju, popularnu humorističku seriju Radoša Bajića Šifra Despot, ali i direktna uključenja u zdanje Zadruge.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'