AKTUELNO

Pink je bio gledaniji u skoro svim grupama gledalaca u odosu na druge komercijalne emitere.

U petak, ali i za dane vikenda, Pink beleži odlične rezultate kao najgledanija komercijalna stanica u Srbiji. Pink je bio gledaniji u skoro svim grupama gledalaca u odosu na druge komercijalne emitere, dok je u kategoriji ženske populacije bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen.

Foto: TvPink Printscreen

Sva tri prethodna dana Vaš izbor bio je informativni, serijski i zabavni program naše televizije. Nacionalni dnevnik svakodnevno se nalazi u samom vrhu gledanosti medju formatima slične sadržine koji se emituju na drugim komercijalnim stanicama, te opravdano nosi titulu najgledanijeg informativnog programa medju komercijalnim emiterima. Sa posebnom pažnjom pratili ste popularne serije Istanbulska nevesta, Za mog sina i Elif, kao i direktna uključenja u Zadrugu.

Foto: RTV Pink

U petak najviše vaše pažnje privukao je muzički talent šou koji ste iščekivali s nestrpljenjem. Prvu emisiju Pinkove Zvezdice-All Stars pratilo je više od fantastičnih 1.200.000 gledalaca. Verna Pinkova publika pratila je informativnu emisiju Novo jutro, ali i popodnevnu specijalnu emisiju Zadruga- Kviz znanja. U subotu Vašu pažnju privukle su specijalne emisije Zadruga - Nominacije i Zadruga - Pitanja novinara, kao i emisije Magazin IN i Žikina šarenica koju ste pratili oba dana vikenda.

Foto: TvPink Printscreen

U nedelju u samom vrhu gledanosti našla se emisija Lava Pajkića Kontravizija, a sledi je Premijera Vikend Specijal u kojoj je gostovala Kija Kockar, pobednica prve sezone najpopularnijeg rijaliti šou programa Zadruga. Popularna serija Radoša Bajića Šifra Despot i ove nedelje našla se na listi najgledanijih emisija. I emisije Zadruga - Kviz znanja, kao i Zadruga - Bajkovizija, privukle su pažnju brojnog auditorijuma.

#Gledanost

#TvPink

'