AKTUELNO

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović-Dj Žex najavio je početak turneje pod parolom "Stop violence, just love".

On je napisao na Tviteru:

Od pet šlepera u subotu, ja ću svirati na plavom koji ce biti bez rufa, dva ce biti za zvučne stubove, jedan reportažni i jedan agregatski. Dobra muzika, ljubav ,dance devojke i baloni! STOP VIOLENCE, JUST LOVE!

Ovaj Željkov tvit su njegovi pratioci dočekali sa oduševljenjem.

DJ Žex je pre nekoliko dana najavio da kreće na turneju pod nazivom "Stop violence, just love", sa jakim ozvučenjem, jačim nego što je bilo ispred TV Pink u prethodnu subotu.

DJ ŽEX se sprema na turneju STOP VIOLENCE JUST LOVE, upravo se spremaju posebni kamioni za oko 500 000 w snage sto je 9db vise nego pred Pinkom! Kad neće breg Muhamed onda će Muhamed bregu!

Foto: Pink.rs

Podsetimo, uz muziku, posluženje i jasnu poruku "Stop nasilju, samo ljubav", Željko Mitrović i veliki deo zaposlenih TV Pink su kao dobri domaćini, na svojoj imovini - televiziji Pink - bili spremni da dočekaju najavljene protestante. Protest je bio zakazan ispred zgrade najgledanije komercijalne televizije u Srbiji, koja tu poziciju neprikosnoveno drži već 25 godina, ali se na zakazano okupljenja pripadnici opozicije nisu pojavili. DJ Žex je održao obećanje i priredio je žurku za zaposlene, koji su se u velikom broju, našli u zgradi TV Pink u subotu, dok su se najavljeni gosti predomisli i pogazili dato obećanje.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je di-džej Žex i njegov set naišao na odlične rekacije, verujemo da će i njegova turneja biti podjednako uspešna, a demonstranti će imati tu sreću da ih u stopu prati kamion STOP VIOLENCE JUST LOVE sa kog će im muziku puštati upravo DJ Žex.

#Željko Mitrović

'