separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Đurić: Velika pobeda Srba na KiM, nastavićemo da se borimo


Ovo je velika pobeda Srba na KiM, nastavićemo da se borimo, izjavio je sinoć direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić povodom pobede Srpske liste na izborima za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova.


Đurić je u obraćanju medijma rekao da su srpski kandidati u sve četiri opštine na severu KiM ostvarili veliku pobedu, ističući da je Srpska lista u Kosovskoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i u Zubinom potoku ostvarila pobedu "i u apsolutnim brojevima i pojedinačno kao politička organzacija Srba na KiM".

On je istakaoa da je jučerašnji rezultat veći i bolji nego 2017. godine.

- Ovo je propast i neuspeh onih koji su pozivali na bojkot ovih izbora, nekih neodgovornih i političkih čnilaca u Srbiji i propast nastojanja Prištne da kandidujući Albance u sredinama gde više od 90 odsto čine Srbi preuzmu kntrolu nad severom - rekao je Đurić u obraćanju medijima.

Kako je rekao, rezultat na izborima je i veliki uspeh u borbi za jedinstvo sa Republikom Srbjom i u borbi za jedinstvo same države Srbije.

- Naši ljudi, naši sunarodnici na KiM svojim glasovima sačuvali su svoja ognjšta, pokazali su odgovornosdt prema državi Srbiji, ljubav prema Srbiji i spremnost da i u nemogućim uslovima prepoznaju šta je odgovorna i ozbiljna poltika koju su danas podržali - rekao je Đurić.

On je istovremeno čestitao i svim "ljudima koji su samopregorno radili", ističući da se danas potvrdila poslovica "Samo sloga Srbina spašava".

- Nastavićemo da se borimo. Nema opuštanja, svaki dan je nova borba, a ova pobeda je nova odgovornost da se radi ozbilnije i bolje - zaključio je Đurić.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti