AKTUELNO

I dalje joj je neizmerno teško.

Muž manekenke Sanje Papić, advokat Dragoslav Miša Ognjanović, ubijen je pre godinu dana, a tim povodom njegova udovica objavila je nekoliko emotivnih poruka na svom profilu na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

Tužnu godišnjicu Sanja Papić je zajedno sa njegovim sinom Petrom, rođacima i prijateljima, obeležila pomenom na Novom groblju u Beogradu, gde je  Miša sahranjen.

Porodica i prijatelj i dalje su neutešni, a na društvenoj mreži Instagram mogu se pročitati poruke koje su prijatelji posvetili pokojnom advokatu, a koje je Sanja podelila.

Foto: Printscreen Instagram

Prošla je godina tužna, zlikovci nisu pronađeni, hodaš nebeskim stazama gde nema nepravde! Prijatelju, teško je shvatiti da te nema - napisao je jedan Mišin prijatelj, čije je reči Sanja podelila na svom Instagramu.

Neutešna Sanja se, takođe, prisetila nekih romantičih trenutaka sa suprugom, kog nikad neće zaboraviti.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, advokat je ubijen u pucnjavi koja se dogodila u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu oko 20 sati uveče, a napadači još uvek nisu indetifikovani. Njegova supruga tragičnu vest primila je u Hrvatskoj, na čijom je primorju u tom trenutku odmarala sa zajedničkom ćerkom Larom.

Pink.rs

#Dragoslav Ognjanović

#Sanja Papić

'