AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Grada Beograda, istakao je danas da je Dragan Đilas licemer koji nije imao nikakav plan koji odgovara Srbima na Kosovu ni dok je bio gradonačelnig Beograda 2013. godine.

- Licemer i prevarant Dragan Đilas danas nudi “plan za Kosovo”. Evo kako je taj isti Đilas, tada predsednik DS i gradonačelnik Beograda, 18. marta 2013. godine nudio plan za Kosovo i poručivao Srbima da “treba da se isele” - rekao je Vesić.

Prema njegovim rečima, Đilasov plan je da Srba više nema ništa na Kosovu, i da mu se zato koalicija zove Savez za Kosovo, a ne Savez za Srbiju: - Za njega Kosovo odavno nije u Srbiji. Samo što Srbima koje je nameravao da iseli sa Kosova nije nudio da se usele u njegove nekretnine, a ima ih u vrednosti od 25 miliona prema sopstvenoj prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije - naglasio je Vesić.

On je dodao da Srbima na Kosovu Đilas nije ni ponudio da izgradi nešto od 619 miliona evra koliko su njegove firme imale prometa u vreme dok je bio na vlasti. - E, to je Đilas - upozorio je Vesić.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

#Kosovo

'