AKTUELNO

Ermina ispričala Bori da je Banetova majka Jasmina ljuta na njega.

Ermina Pašović je odmah po svom ulasku u najgledaniji rijaliti u regionu istakla da je ljuta na Boru Santanu zbog toga što je otkrio njen identitet i kasnije ispričala zadrugarima da su je se mnogi ljudi odrekli zbog toga. Santana je kasnije imao problem sa njom zbog toga što je mislio da se Bane Čolak nije pojavio na proslavi njegove slave zbog toga što mu je Ermina to zabranila, a ona je ispričala da je terala svog dečka da ide, iako nije u dobrim odnosima sa šoumenom.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora i Ermina su na večerašnjoj žurki koju je organizovao Veliki šef popričali i pokušali da izglade svoj odnos.

Ništa negativno o tebi. Ja sam video ko si ti. Baneta volim kao brata, on zna zbog čega, jedini on to zna. Zato me on ne napada. Ja se ne plašim nikoga, ne moram nikada da odem u Sarajevo. Ja tebe mnogo gotivim kao osobu. Kad on nije došao, ja sam hteo da ga zadavim - pričao je Bora.
Kunem ti se u dete svoje, ja sam mu rekla da ode. Znaš da je Jasmina ljuta... - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je ljuta više nego zbog "Zadruge 2", onda nije normalna. Da ti kažem nešto u poverenju za Baneta, on je lud za rijalitijem. On je lud. Ne želim da se tvoj stric i Amar ljute. Kažem ti kao prijatelj. Da te ne gotivim, svašta bih ti rekao - dodao je Bora.

Kako će Bane odreagovati na reči svog prijatelja, ostaje da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: MP

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Ermina Pašović

#Jasmina Čolak

'