AKTUELNO

Kulićeva ima drugačiji stav o odnosu Ive i Stefana.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Od 1 do 10 koliko si iskren prema Ivi? Zadrugari sa početka stola ne veruju u tvoje emocije prema njoj? - glasilo je pitanje za Stefana Karića, a posle odgovora spomenutog zadrugara, Miljana i Mića su imali šta da kažu.

10, znam da mnogi sumnjaju, pitali su me mnogi da li imamo zadatak, ali nemamo - rekao je Stefan, pa se ubacila Miljana:

Foto: TV Pink Printscreen

On je imao ovde dva meseca da smuva nekog, on je lep i vaspitan momak. Da zanemarimo ono sa Dalilom i Dejanom. Mislim da je Osmanov poziv sve promenio, videli su par klipova ovde i znaju da narod ovo voli. Njemu se više sviđa Maja Marinković. Nacija je spojila ovo dvoje ljubavi. Mića je nagovorio njih dvoje da se smuvaju, nema sumnje - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo Miljana, bila je sve taktika, da budeš ti mirna - dodao je na kraju Karić, pa je Zola ustao da kaže ono što mu je Stefanov otac Osmah rekao pre nego što je ušao u rijaliti.
Rekao mi je Osman pre nego što sam ušao da mu prenesem da ne utiču zadrugari na njega - dodao je Zola.

Miljana Kulić i Lepi Mića su se kratko raspravljali zbog svojih stavova koje imaju o odnosu Stefana i Ive.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Zadruga - Pitanja gledalaca

'