AKTUELNO

U januaru postaje deda!

Sin pevača Halida Muslimovića, Enis u januaru sledeće godine postaće otac, a kako se spekuliše on je napravio dete sedamanestogodišnjoj M. A. iz Banjaluke. Inače, njih dvoje već neko vreme su u vezi, a odnedavno žive zajedno.

Foto: E-Stock/Mile Topalović

Takođe, kako izvor navodi, Enisova lepša polovina trenutno ide u školu, a zbog toga što je u drugom stanju moraće da prekine sa nastavom. Halidov naslednik je pre veze sa maloletnicom, imao romansu sa devojkom koju je nakon osam godina zabavljanja planirao da oženi.

View this post on Instagram

Thug life 😎 #thuglife

A post shared by Enis Muslimovic (@enismuslimovic) on

Enis se osam godina zabavljao sa jednom devojkom i trebalo je da se oženi njom, međutim, upoznao je M. A., zaljubio se u nju, kao i ona u njega. Znao je da ona ima samo 16 godina, ali mu to nije smetalo. Ta devojčica još ide u srednju školu, ali verovatno će morati da pauzira, s obzirom na to da u januaru treba da se porodi. Ona se već preselila u kuću Muslimovića u Prijedoru, mada su se njeni protivili tome da se tako mlada uda - kaže izvor.

Novinari su nakon ovih saznanja kontaktirali Halida Muslimovića. Pevač koji je poslednjih nedelja u žiži javnosti zbog suđenja sa bivšom ljubavnicom, otkrio je da je istina da uskoro postaje deda.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Posle kiše sunce, oko mene i u meni sve je lepo. Ja sam u onom ružnom svetla strana, još malo, sud će reći svoje, a onaj odozgo, dragi Bog, najveći je sud. A vi ništa ne znate, ali još malo... Hvala na čestitki - glase Halidove reči.

Takođe, portali u Bosni navodili su da Enis Muslimović i maloletna M. A. još neće praviti svadbu, da popularni pevač i njegova supruga podržavaju ovu vezu, kao i da nasledniku i budućoj snaji pomažu oko renoviranja novog doma gde će maloletnica i Muslimović živeti.

Autor: Pink.rs

#Enis Muslimović

#Halid Muslimović

'