AKTUELNO

Matora i Ermina su sinoć imale žestoku svađu.

U sledećem video-prilogu koji je pušten, zadrugari su imali priliku da pogledaju kako je izgledao jedan od razgovora između Baneta Čolaka i Ermine Pašović, a oni su tom prilikom ogovarali Jovanu Tomić Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U šoku sam što se tiče Baneta Čolaka! Evo ja ga sada ovom prilikom molim, da mi kaže šta ima. Mene Ermina ovde ne dotiče, nego ti. Ermina mi je Bane rekla da ja tebi punim glavu! Ovako ne priča prijatelj o prijatelju. Izvini molim te, šta ćeš ti da objasniš njoj posle? Što se tiče Ermine, sinoć mi je Bane rekao da je pričao sa Erminom. Bane se sam distancirao od nas, a ne ja od njega. Rekla sam da, ako ti smeta Gagi, možeš da dođeš kod mene da prošetamo. Nemoj da mi pakuješ priče! Meni ovakva prijateljstva ne trebaju. Ja sam Erminu upoznala tako što je Bane dogovorio nastup da Sanja i ja idemo. Mi nismo prijateljice! Prvo ste se vi distancirali od nas! Sinoć mi je malo falilo da je opaučim! Bane, rekao si da te podseća na Zerinu - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam govorio Ermini: "Ne možeš tako da se ponašaš, ona je moja prijateljica". Ja smatram da ne može tako prema mojim prijateljima da se ponaša, ali ja ne mogu da se ovde derem pred svima i to joj govorim. To sam joj rekao kada smo legli. Ne mogu ja da je nateram da se nekome izvini, ako neće! Ima svoju glavu i svoje mišljenje - pričao je Bane.
Bane ti si nula od karaktera! Do juče si pričao da ti je Matora prijateljica! Kome se tri pravdaš, devojci koju znaš dva meseca? - vikao je Marko Đedović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'