AKTUELNO

Veljko će po mladu otići luksuznim automobilom.

Svadba decenije, kako je mnogi već nazivaju, na kojoj će se na večnu ljubav zakleti Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić biće održaće se 24. novembra.

Foto: Pink.rs

Mladoženja će svoju nevestu iz Titela dovesti u luksuznom rols-rojsu, a crkveno venčanje će biti obavljeno u Hramu Svetog Save, gde će ih venčati duhovnik Veljkove majke, Svetlane Cece Ražnatović, vladika Stefan Šarić.

Nakon crkvenog venčanja, mladenci će otići u jedan luksuzni prestonički hotel, gde će biti organizovano veselje za preko 500 zvanica.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

U Titelu će se održati svi tradicionalni svadbeni rituali. Veljko će "kupiti" nevestu tamo. Neizostavno će biti i mladoženjino gađanje jabuke, a nema sumnje da će Veljko papreno "platiti" za mladu, poput pokojnog oca Željka. Bogdana će na venčanju nositi Cecinu venčanicu, koju je pevačica obukla 1995. godine, prilikom svog venčanja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Foto: E-Stock

Bogdanina kuma biće njena najbolja drugarica i košarkašica Partizana Tamara Repac. Kako običaji nalažu, za buduću mladu će biti organizovano i devojačko veče, koje će koštati neverovatnih 5.000 evra. Na žurki ipak neće biti prisutna Veljkova sestra Anastasija Ražnatović, zbog svojih obaveza, a devojke će uživati u iznajmljenoj vili na Zvezdari.

Autor: Pink.rs

#Bogdana Rodić

#Veljko Ražnatović

'