AKTUELNO

Zadrugarka neće da ni čuje da njena ćerka i di-džej budu zajedno.

Voditelj Milan Milošević je posetio zadrugare kako bi sa njima porazgovarao o gorućim temama koje potresaju ceo region. Jedna od njih je zasigurno i nasrtaj Miljane Kulić na Lazara Čolića Zolu.

Marija Kulić je za crnim stolom istakla da je ovo samo još jedan pokazatelj zbog kojeg njih dvoje nisu jedno za drugo, ali sa tim mišljenjem nisu saglasni ostali zadrugari, među kojima je i Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam da li ona treba da briše pod tobom da bi ti shvatio da vi niste jedno za drugo. Ako nešto nije u redu, to nije to - pričala je Marija.
On je izgubio ovde dostojanstvo, ali nije izgubio ljubav. Ja sam rekao Zoli da je u "Zadruzi 2" izgubio dostojanstvo - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Mića iznosio svoje mišljenje o ovome, Marija se konstanto ubacivala zbog čega je pevač pobesneo, pa udario nogom u vrata.

Marija, da li je moguće da si toliko kvarna, da niko od tebe ne može da progovori?! P*ši k*rac! Marija hoće da Miljana izbode Zolu nožem, samo da prekine sa njim i reći će da je Miljana takva, a ako Zola kaže nešto o Miljani, Marija će da priča kako je on maltretira. Marija je izvor zla. Zola voli Miljanu, Miljana voli Zolu i to je uvek bilo tako - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Zadruga

'