AKTUELNO

Ovaj snimak izazvaće neviđenu pometnju!

Sloba Radanović, popularni mladi pevač, pobrao je sve simpatije javnosti u najgledanijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima "Pinkove zvezde". Tada je publika imala priliku da upozna fantastičan glas ovog mladog muzičara, a devojke su odlepile na njegov izgled.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Pre dve godine, Sloba je učestvovao u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a i šire, "Zadruga", što ga je lansiralo u sam vrh estradnog neba u regionu i donelo mu ogromnu popularnost. Po završetku učešća u "Zadruzi", Sloba je odmah krenuo da nastupa i snima pesme, a za svaki njegov nastup tražila se karta više.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Sloba se svojim fanovima odužio sa nekoliko pesama, a sada je došlo vreme da to ponovo učini. Naime, 19. novembra tačno u 19 časova na zvaničnom Jutjub kanalu Slobe Radanovića naći će se pesma "Bivši", za koju sam pevač kaže da je nešto drugačije i veoma emotivno. Očigledno je da se Sloba ovom numerom prisetio bivše ljubavi, pa je u jednom momentu preslušavao i stare kasete, a svi s nestrpljenjem iščekuju da vide ceo spot.

Ostalo je još sedam dana do objavljivanja Slobine nove pesme "Bivši", a u nastavku pogledajte samo delić onoga što vas čeka.

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Bivši

#Pesma

#Sloba Radanović

'