AKTUELNO

Ne propustite nove avanture naših junakinja u seriji "Preživeti Beograd"!

Pravi haos nastao je između naših devojaka, portira Voje i upravnika Studenjaka, a epilog situacije videćete večeras od 21 čas u šestoj epizodi serije koja je osvojila sve generacije, “Preživeti Beograd”.

Upravnik je doneo konačnu odluku – Ružica, Nevena i Marina izbačene su iz Studenjaka jer su dozvolile Ljudmili da ilegalno boravi kod njih u sobi. Četiri devojke, potpuno očajne i bez krova nad glavom, moraju da smisle gde će otići.

Nevena dolazi na, naizgled, odličnu ideju. Odlučila je da Ružicu, Marinu i Ljudmilu pozove da se smeste u stan koji joj je Stevan ponudio.

Međutim, na vratima ih očekuje neprijatno iznenađenje – moleri su se zaključali u stan i neće se iseliti dok im Stevan ne plati dnevnice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudmila i Marina su primorane da se vrate kod roditelja, dok Nevena i Ružica nalaze,privremeno rešenje – ilegalno će boraviti u Kokijevoj i Jablanovoj sobi u muškom bloku. Ipak, ni ovaj plan neće ići onako kako su devojke zamislile – upravnik Studenjaka je za portira u muškom bloku postavio upravo portira Voju, koji je neprijateljski nastrojen i duboko povređen nakon incidenta sa devojkama.

Znači, drugu ti šansu dajem. Sa studentkinjama ništa nemaš – zapretio je upravnik Voji.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećajući da je pomirenje sa Nevenom bliže nego ikada, Stevan pokušava da okrene situaciju u svoju korist i da je nagovori da se što pre useli kod njega. On ne sluti da njegov lukavi i prevejani otac Vojin smera nešto što će im svima poremetiti planove.

Foto: TV Pink Printscreen

I dalje pokušavajući da održe prijateljstvo koje im donosi korist, Koki i Jablan odlaze,kod Žanka, u njegov dom na Dedinju. U kući nailaze na nered koji je ostao posle lude kućne žurke.

Foto: TV Pink Printscreen

Na terasi vide Sonju i postaje im jasno da se Žanko vratio ne samo starom društvu, već i starim navikama. Zbog konstantnog odbijanja i ignorisanja, Žankova naklonost prema Ružici bledi.

Da li će devojke uspeti da nađu rešenje sada kada su ostale bez smeštaja u Beogradu, šta smera Vojin i da li će problemi i okolnosti razdvojiti Žanka i Ružicu, saznaćete u šestoj epizodi serije “Preživeti Beograd” večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

'