AKTUELNO

Vladimir nije verovao svojim očima.

Na narednom snimku zadrugari su imali priliku da čuju razgovor Mine Vrbaški i Jelene Pešić. Jelena je tada rekla da nikada ne bi bila sa Vladimirom Tomovićem jer ima poštovanje prema njoj, te je izjavila da joj je ona izuzetno draga i da je ceni i poštuje, ali i da joj je Vrbaški prijateljica. Mina je izjavila da ne sumnja u Pešićevu, te smatra da ona nikada ne bi bila sa Vladimirom.

Ipak, situacija se potpuno promenila, pa Jelena sada tvrdi da joj Mina nikada nije bila prijateljica, kada je završila sa Vladimirom u Hotelu, kao njegova omiljena osoba. Tomović nije mogao da veruje šta čuje, te je sve vreme bio namrgođen. Nakon pogledanog snimka, glavni akteri su prokomentarisali sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nekad ni ne razmišljam šta izgovorim. Prijatelj u smislu da joj ne želim zlo. Meni je najviše zasmetalo što ćuti - rekla je Jelena.
Ona se pravi da ne zna što je Mina ljuta, pa Mina voli Tomovića - vikala je Mima.
Oni nisu u vezi da neko mene osuđuje za bilo šta - rekla je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije stvar u tome da li su oni u vezi, ti znaš da ona njega voli. Nisi joj prijateljica, gledaš svoj interes, nikad joj nisi ni bila prijateljica - urlala je Marija Kulić.
I da smo napolju, da Vladimir i ja napolju budemo zajedno, ja bih se setila Mine, u tom kontekstu sam rekla. Ja sam njoj rekla ne želim da raspravlja o nekom muškarcu sa nekom devojku. Imam utisak kao da sam ne znam šta uradila, kao da iza njih stoji brak, deca... Ona mi je rekla da je sve ok. Ja sam i njemu rekla da ne bih bila sa njim, već da ga izdvajam - navela je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Samim tim što si rekla da bi mu bila ceo život omiljena, to znači da bi bila sa njim. Sad kad te je odbio onda kažeš da ne bi bila - rekla je Marija.
To što sam rekla da je u mojoj glavi iznad svih, ne znači da bih bila sa njim - navela je Jelena.
Bolje je da ostanem ovakva kakva sam i da ljudi znaju, nego da misle da sam nešto što nisam. Posle ovog klipa bi svaka moja rečenica bila suvišna. Ja napolju sebi ne dozvoljavam da plačem zbog nekog muškarca. Meni nije padalo na pamet da bi njih dvoje bilo zajedno, nisam očekivala da će Jelena to da kaže - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'