AKTUELNO

Ponovo ostvarili kontakt.

Lazar Čolić Zola je upitao Maju Marinković u kakvim je odnosima sa majkom sada, koja ju je napustila dok je bila beba, a Marinkovićeva je ispričala da su njih dve izgladile svoj odnos i da su sada kao drugarice. Podsetimo, Maja je letos u emisiji "Zadruga - narod pita" otkrila da se posle nekoliko godina bez ikakvog kontakta, pomirila sa svojom majkom. Zola je nakon toga odlučio da podeli sa Majom svoju priču o ocu koji ga je napustio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam oca upoznao sa 12 godina, imam dve polusestre. Već dve i po, tri godine nemam kontakt sa njim, ne javlja mi se, ni ja njemu. Ne znam razlog, ne kapiram. Kada mi je bio rođendan, on se javio mami da mi pošalje nešto za rođendan, pa se nije ni javio - pričao je Zola.
Strašno - dodala je Maja.
Posle toga joj se nešto javljao, meni ništa - otkrio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da shvatim te ljude - nadovezala se Marinkovićeva.
Nakon 12 godina, drugarica nagovori moju majku da ga tuži, on došao iz Nemačke da odradimo DNK, i sve vreme je znao da sam ja njegov - pričao je Lazar.
Ja sam imala 15 meseci kada je moja majka otišla. Ja sam oprostila, kad sam već oprostila, ne mogu da potenciram to. Sad smo kao drugarice. Mnogo je lepa - ispričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Lazar Čolić Zola

#Maja Marinković

'