AKTUELNO

Opleo je i po bivšem zetu, a imao je i sočan komentar za Janjuša i Tomovića!

Javnost je potresla vest da je Siniša Kulić, otac zadrugarke Miljane Kulić, završio u bolnici zbog dešavanja u "Zadruzi", a ona je je istakla da se to dogodilo zbog sukoba koji su se dešavali proteklih dana. Danima unazad sukob koji ne jenjava i dalje drma Belu kuću je svađa Saške Karan sa Miljanom i Marijom Kulić. Naime, Saška je zaratila je sa Miljanom i Marijom, te je iskoristila priliku i iznela niz tvrdnji, a jedna od njih je bila i da je Siniša zlostavljao njih dve.

Odlučili smo da proverimo ovu priču, te smo kontaktirali Sinišu koji se sada oseća bolje, koji nije imao lepe reči o Saški, a onda se dotakao i Miljaninog sukoba sa Vladimirom Tomovićem i Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako Saška to kaže, onda je tako. Ja njoj verujem, ona je poštena žena - započeo je Siniša, a onda je dodao:
J*balo ju je pola estrade. Neću ni da tužim f*ksetinu, nije ni vredna da pričam sa njom. Odakle ona zna da sam ja nekog vukao za kosu? To su bre gluposti, ta Saška je jedna pačavra!

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Miljaninog raskida sa Lazarom Čolić Zolom, on je postao blizak sa Saškom i Markom Đedovićem, te je Siniša i to oštro prokomentarisao.

Ja sam odavno govorio da je Zola takav, kad sam rekao da je on jedna džukela, seljačka, ali nije lakirala. Hteo sam da kažem, poznajem mnogo prevaranata, on ne zna šta priča. To je Zola, evo i ove p*čkice, Tomović i Janjuš, mafijaši na baterije, vidiš da su se grupisali. Ja Janjuša pamtim iz prvog rijalitija, da je jedan folirant, sve na buku pravi. Miki za njega ima mozak, on je jedna nakaza štrokava, on se nije okupao, u istim je stvarima, po licu mu se vidi da je masan i štrokav - izjavio je Miljanin otac.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O. Bogdanović

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

#Saška Karan

#Siniša Kulić

#Vladimir Tomović

#Zadruga

'