AKTUELNO

Posle ovoga više ništa neće biti isto na velelepnom imanju!

Nakon što se dogovorio sa Stefanom Karićem da podele sa Drvetom mudrosti tajne, Marko Janjušević Janjuš ipak je odlučio da otkrije koliko se zadrugarki zaljubilo u njega. Naime, Janjuš je odlučio da navede imena cimerki koje bi bile sa njim da nije u braku sa Enom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna tajna je da je pet zadrugarki zaljubljeno u mene. Mislim da je to tajna, jedna od najvećih trenutno ovde. E ovako, pet kojih su zaljubljene u mene i koje bi bile sa mnom da nisam oženjen. To su Marijana Zonjić, kad bi se malo potrudio, Maja Marinković, Iva Grgurić, Jelena Pešić i Ivana Šopić. Žena mi je na aparatima - ispričao je Janjuš.

Nakon što je Janjuš spomenuo Ivu Grgurić, Karić znajući da se šali, bio je šokiran time, ali je shvatio da je to sve zbog nagrade koju je košarkaš očekviao.

Drvo mudrosti je potom obradovalo košarkaša, te je otkrilo da mu je Veliki šef poslao i više nego veliku svotu novca, koje se nalazilo ispod stolice, na šta je Janjuš odreagovao pozitivno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali posotji uslov, od tog novca treba tri puta da odigraš na crveno, po hiljadu dinara. Znam da ti to nikad nije bio problem - reklo je Drvo.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'