AKTUELNO

Bračni par je u šoku zbog Davidove izjave.

Dalila Dragojević je tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara" istakla da joj odnos Jelene Pešić i Filipa Đukića liči na početak ljubavne veze Ane Korać i Davida Dragojevića. Naime, Dragojevićka je okarakterisala prikrivanje simpatija Ane i Davida od milionskog auditrijuma kao perfidan, što je izazvalo gnev kod Dragojevića.

Kada je urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević saopštio Dalili da se David Dragojević povodom ovoga oglasio i rekao: "Samo da Dalila nije perfidna." Povodom ovoga se oglasila i Dragojevićka, te mu uputila ove reči.

Foto: Printscreen Instagram

David je izneo neku priču o svom životu, dao je neku izjavu u kojoj nije nimalo bio naklon svom bratu. U njemu se budi ono što nije trebalo da se probudi. David i Ana su se izvlačili na neku lukavost i perfidnost. Tako izvlačiti se, na taj način, to nije bilo nimalo fer i korektno - rekla je Dalila, a onda se osvrnula na odnos dvojice braće.
On priča kako je on bio žrtva situacije. On je bio krivac, da nije tako, on ne bi došao da se izvini. On je sam priznao svoje greške. Kada je bilo to pomirenje, Dejan je rekao da sve to uzima sa rezervom - rekla je Dalila, a potom i David dao svoj komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

On ima potrebu da se oglašava na društvenim mrežama. Ovo mi se nimalo ne sviđa. Dalila je rekla da je tako počela ljubav Ane i Davida. Ona time nije omalovažavala njega. On je imao potrebu da se oglasi, ne znam šta će mu to - rekao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Netrpeljivost prema meni se nije ugasila, to se i očekivalo. To pomirenje je bilo zbog medija. Ja takav stori ne bih mogla da ostavim - zaključila je Dalila.
Šta je to tebi Ana Korać uradila da bi ti rekla da je ona perfidna i lukava? - glasilo je Darkovo pitanje za Dalilu.
Ja smatram da je nisam uvredila. Ana zna kako sam ih dočekala, ali očigledno David utiče na njeno mišljenje - objasnila je Dragojevićka, a nakon ovoga je napustila Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

'