AKTUELNO

Vredno radi sa suprugom na prinovi!

Sreli smo popularnu pevačicu Jelenu Kostov, te smo iskoristili priliku da je upitamo kako provodi novogodišnje praznike i da li će ih provesti u krugu porodice.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Novogodišnji praznici su kod mene uvek radni, ali nekako mnogo volim te praznike, jedno veliko dete sam u duši. Kad bi se svi radovali kao ja, čini mi se da bi svi bili mladog duha ceo život - odgovorila je Jelena.

Otkad je postala majka, pevačica je dosta promenila svoje navike, ali govori da su to slatke muke koje sa osmehom obavlja. Međutim, upitali smo je koji je najlepši poklon koji je dobila od supruga i sina.

Ja ću sad kao i svaka majka, zvuči kao kliše, ali otkad sam se ostvarila kao majka, definitivno je Nova godina dobila drugu dimenziju, priredili su mi iznenađenje, kupili su mi poklon, neću otkrivati šta - ispričala je Jelena.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Za kraj druženja upitali smo Jelenu da li planira da se po drugi put ostvari kao majka, te nas je pevačica iznenadila kada je otkrila da radi na tome i da bi volela da joj se to ostvari u Novoj godini.

Volela bih da se u 2020. godini ostvarim opet u ulozi majke. Da, imam to u planu - odgovorila je Kostov.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. Bogdanović

#Jelena Kostov

'