AKTUELNO

Otac deteta instistirao je da mu se dete preda večeras, kako je i određeno sudskom odlukom.

Danas je sud doneo privremenu meru i naložio da sin srpskog biznismena Milana Popovića i pevačice Severine Kojić ubuduće živi sa ocem. Kako se navodi, ova odluka sudije odmah stupa na snagu.

Foto: Beta, Promo

Večeras u 20 časova i 11 minuta Severina je u pratnji supruga Igora Kojića dovezla sedmogodišnjeg sina i predala ga bivšem mužu Milanu, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom merom.

Foto: Instagram.com/severina

U dvorištu kuće srpskog biznismena Milana Popovića, koji je, kako saznaju mediji, insistirao da mu se dete preda večeras, kako je i određeno sudskom odlukom, stigla je pevačica sa sinom i mužem Igorom Kojićem. Popović nije prihvatio predlog pevačice da pričeka da se dete koje je teško primilo ovu odluku suda, pripremi i prilagodi na novonastalu situaciju. Severina je odlučila da poštedi dete da privremenu meru sprovodi policija uz nadzor socijalnih službi, pa ga je večeras predala ocu.

Pevačica ostala u šoku kad je čula odluku suda

- Ne znam što bih vam rekla... Nisam ovo očekivala, ovo što je sud napravio je presedan. Šokirana sam, šokirana - ponavljala je Severina Kojić, gušeći se u suzama, u kratkom telefonskom razgovoru nakon presude.

Autor: O. B.

#Severina Kojić

'