AKTUELNO

Ovo su se mnogi pitali!

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje ucesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Zanima me koliko si novca potrošila na Gagija? - upitao je Marko Đedović Erminu Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zimska jakna 300, kožna jakna 100... Izmeđi hiljadu i po do 2.000 evra - rekla je Ermina.

Pašovićeva je potom uputila pitanje Lepom Mići, a nju je zanimalo kakvo pevač ima mišljenje o njenom odnosu sa Banetom i Gagijem.

Došao sam do zaključka da ozbiljno lažete, a to vi kažete. Jednostavno, kada ste imali šansu jedno o drugima da kažete šta mislite, vi ste prećutkivali. Kada je Bane dobio vrlo jasan signal od majke, nije prekinuo. Prisustvovao sam vašem razgovoru u hotelu, vi se ne poznajete. Kada je došla gospođa Jasmina, razumem da želi da izvadi svog sina iz celokupne situacije. Zameram Banetu što sva pitanja umesto njega postavlja Jasmina. Moje mišljenje je da Ermina Baneta voli. Ti kao da tražiš način da sa njom raskineš, zato ubeđuješ sve da je tvoja majka u pravu - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina i ja smo ovde imali bar desetak razloga da raskinemo, nisam mogao da verujem da ona toliko laže. Meni majka u pozivu nije rekla ništa konretno. Sve vreme se hvatate na to što mi je majka tu, niko ne spominje laži - rekao je Bane.
Što se tiče odnosa Gagija i Ermine, tu su odnosi najzamršeniji, svako ima svoju priču. Ovde smo čuli sinoć da mu Ermina ništa nije kupovala, Ermina je oštro demantovala. Cela poenta priče je da svi lažu. Ako ima u vezi više istine nego laži, veza pobeđuje, a kod vas je pobedila laž. Kada Jasmina ode kući, vas dvoje ćete se pomiriti. Vi se volite, posvađali ste se, opet sediš pored nje, ali to tvojoj mami ne odgovara - dodao je Mića.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'