AKTUELNO

Zadrugari se šokirali!

Svađa između Ermine Pašović i Gagija Đoganija tokom emisije "Pitanja novinara" se nastavila, a Đogani je šokirao sve cimere kada je otkrio da je Ermina želela da se uda za njega i da su pričali o imenu koje bi dali svom detetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponudila si da se udaš za mene. Da se uzmemo ti i ja. Pričali smo o imenu deteta - rekao je Gagi.
Ima istine u tome, Gagi je meni pričao da ima želju. Esma je bilo moje ime - odgovorila je Ermina.
Ime Esma je rekla i Banetu - otkrio je Bora Santana, a Čolak je prebledeo i potvrdio klimajući glavom.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je rekao da bi voleo još jedno dete i ja sam rekla da bih volela da imam ćerku i rekla to ime. Okrenuo je priču u svoju korist. Ja sam se samo opštinski venčala, a nisam verski. Ja sam rekla da bih volela i verski da se udam, opet je to iskoristio. Ja sam mu rekla da nauči propise i da ćemo popričati o tome, to je bila zaj*bancija. On je otišao na Jutjub i učio. Nisam mogla da verujem da je to shvatio ozbiljno - nadovezala se Ermina.
To je strašno, Ermina - odbrusila je Dalila Dragojević.
Kako možeš da se sprdaš sa tim, kako te nije sramota? Njena ideja je bila. To može da potvrdi i moja sestra Nađa. Pričali smo o terminu, posle ništa nije bilo, čudno se ponašala. Shvatio sam da nije za mene, stavio sam tačku. Čudna je uvek bila. Preko video-poziva mi se dopala, ali kada sam je video, video sam da mi se ni mentalno ni fizički ne dopada - uzvratio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'