AKTUELNO

Tenzije se ne spuštaju!

Haos između Ermine Pašović i Gagija Đoganija u emisiji "Pitanja novinara" se nastavio, a Gagi je odlučio da iznese o Ermini nešto što je odmah izazvalo reakciju zadrugara, a posebno Miljane Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što je ušla, to možda i Bora zna, ali i Bane. Pre nego što ona mene ukanali, ja ću nju. Rekla mi je, pošto se pripremala za ulazak u "Zadrugu", da se viđala sa ljudima, na šta sam se ja zgranuo. Rekla mi je jednu stvar, da Zola treba da uđe u "Zadrugu", a da Miljanu ne voli i da ulazi iz drugih razloga. Ne znam šta joj znači to - izneo je Gagi.
Hvala, Gagi. Hvala što si me digao na tron i što su ljudi sve saznali - rekla je Miljana.
Hoćete rijaliti? Sad sam se zavozao - poručio je Đogani zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ustao i rekao da sam planirala ulazak pre "Zadruge", ja sam rekla da ne želim da iznosim neke informacije. Znači, od našeg poznanstva, on je meni ispričao životnu priču, ceo svoj brak, kako je ona bila užasna. Da je nateran da koristi to što koristi, u smislu, zato što ga je ona povredila. Kako je ona ušla u rijaliti, nije fermala decu, nablatio ju je. O Anabeli govorimo. Kako joj je ostavio stan, kako je bio jadan. Kako je upoznao sledeću devojku, kako je ta osoba njega još više uvlačila u taj performans koji je imao. Da ga je svaka žena vređala. Onda sam ga pitala: "Kako nemaš ništa, imaš brata koji je popularan?", gde je on meni ispričao priču kako su se svi okrenuli od njega. Ja sam se sažalila, ima još detalja, neću da idem detaljna. Bila sam tu uz njega. On je mene nazvao, prodao tu priču. On je meni rekao da je Anabela vređala svoje ćerke, da je on uvek bio žrtva, zato sam ja bila pristrasna prema njemu. Smatrala sam da će on to razumeti. Ja sam tu krivac sto posto. Pričao mi je da je pomagao Đoletu kada se rastavio od prve žene, a da Đole njemu nije. Ja samo iznosim šta je on meni rekao - pričala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Anabela Atijas

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Đole Đogani

'