AKTUELNO

Nije očekivala ovo!

Zadrugarka Ermina Pašović je od ranih jutarnjih sati bila aktivna, vidno raspoložena da polemiše o svemu što joj se izdešavalo sa Banetom Čolakom i njegovom majkom Jasminom Čolić.

Ona se ponovo osvrnula na napade njenog, sada već bivšeg dečka koji je tvrdio da su sve njene izjave bila laž i pokušaj da privuče pažnju javnosti, pa progovorila o poligrafu koji će uslediti kad se najmanje bude nadala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ničega ne bojim. On može da iznese nešto o mom razvodu. Ti ne znaš šta se dešava poslednjih 3 dana, otkad je ona ušla, ja se raspadam. Optužuje me da ne volim Baneta, nego Gagija. Došli smo u situaciju da su mi neprijatelji postali veći prijatelji. Ja ne znam šta je ona vama pričala, ali ovde niko nije bio uz mene. Osećala sam se kao najveć bednik. A juče mi kaže Jasmina da ne treba da me pusti niz vodu, a to isto mi kaže Bane u hotelu. Sve što ona njemu kaže, on meni ponavlja...Mene je pitao Bane da li smem da idem da poligraf, ja sam rekla da bih, ali ja ne verujem u to kao on - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćeš ako se nešto pokaže kao istina? Kad je Bane ušao ovde, dala si mu prsten i rekla si mu da dokle god da ga nosi, da je sve u redu. Međutim, on je bio sa Draganom? Ja sam video da je bilo emocija kod Ivane, ona se iskreno zaljubila, ona je plakala.
Baš me briga, ja znam šta je istina - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'