AKTUELNO

Krunićeva ne želi ni da čuje za priču o pomirenju.

Voditelj i urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević, ušao je večeras u Belu kuću kako bi se odigrao "Trenutak istine" sa Erminom Pašović, koja je ranije u toku dana bila na poligrafskom ispitivanju. 

Da li ti je Bane rekao kad si ušla u "Zadrugu" da se samo igrao sa Ivanom Krunić, da bi isprovocirao tvoju reakciju i ulazak? - glasilo je 23. pitanje.
Da - odgovorila je Ermina, a poligraf je pokazao da je njen odgovor istinit.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iznela svoju teoriju, da je sve ovako - priznala je Ivana Krunić.
Ja sam to rekao, da li sam stvarno tako osećao... Postojala je neka vrsta prijanja i simpatija. Možda sam započeo igru, ali se neka simpatija prema njom pojavila. Krenulo je kao sprdnja i zezanje, a posle je prevazišlo u nešto više - pričao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što sam radila sa Vladom, bio je nastavak mog lepog provođenja vremena. To sam želela zbog sebe. Pričala sam juče sa njim, sedele su Miona i Mima, bilo je samo pitanje koja će od devojaka pasti na tu priču, to sam nažalost bila ja - nadovezala se Krunićeva.
Jutros je rekao da je imao emocije prema Ivani - otkrila je zadrugarima Mima Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada kažu da se ja vraćam Banetu, ne znam na koji način. Čovek mi se izvinio, lako mi je da oprostim kada su emocije prošle. Nema potrebe da ne komuniciramo. Nigde nema ni naslućivanja da ću mu se vratiti - dodala je Ivana.
Fascinantan mi je deo priče gde Bane zamera Ermini što ima simpatije prema Gagiju, što mu nije rekla, a sada on priznaje da ima simpatije prema Ivani. Ne postoji razlika. Ti radiš Ermini goru stvar - istakla je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'