AKTUELNO

Nije propustila ni da prizna ko je stao na put učešću njenoj mami Milici.

Voditeljka Dušica Jakovljević je ove noći u studiju ugostila ćerku nominovane Milice Dugalić, Mašu Dugalić, koja je došla kako bi bila podrška i ujedno prokomentarisala višemesečno učešće svoje majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila zadovoljna njenim ponašanjem i ophođenjem prema ostalim cimerima, ali je imala ogromnu zamerku na pojedine takmičare koji su, prema njenom mišljenju, činili sve kako bi skrnavili njen ugled i reputaciju.

Meni se ne dopada kako se Lepi Mića ophodi prema Milici, vređa je, a ona je korektna prema njemu, još mu i oprosti. To je njena greška. Takođe smatram da je i Đedović ispao nekorektan, ona se ipak družila sa njim, a i kolege su. Oni misle da će u njemu imati prijatelja, a on je zapravo bio inicijator nekih stvari, a i učestvovao je u tome da Milica dođe u konflikt sa Saškom. Nisam se bojala da će tu doći nešto više od svađe, jer su obe elokventne. Obe su iznele sve ono što misle jedna o drugoj, a mislim da je konflikt bio i bespotreban - rekla je Maša.

Foto: TV Pink Printscreen

U studiju je pušten snimak razgovora Ermine Pašović i Baneta Čolaka, a kako su se mogle čuti i pogrdne reči koje su upućivali jedno drugom, Maša je iskoristila priliku da otkrije kakav je njen pogled na njihov odnos i kakve su bile njene opservacije dok je pratila odvijanje situacije između njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da se Bane malo zaigrao, malo se vezao za Ivanu, pa je došlo do međusobnih simpatija. Ni on više nije siguran šta oseća. Početna ideja je bila da se napravi fejk priča da bi se privukla publika i da bi Bane što duže bio tu i da bi Ermina došla. Oni nisu računali na ljudski faktor koji se zovu emocije i sad je to veliki problem. Sve ono što su planirali je palo u vodu. Sa druge strane, Erminina priča je razotkrivena, pa je i to palo u vodu. Da je sve to bilo transparentno, onda ne bi bilo zanimljivo. Ona bi odmah rekla da ništa nije bilo sa Gagijem i to bi bilo to, a ovako je sve držala u tajnosti. Mi gledaoci smo bili zbunjeni time šta se zaista desilo i šta je pozadine te priče, zato i drže našu pažnju. Tako da, svesno to rade i Ermina i Bane. Ivana postaje svesna cele situacije i namerno učestvuje u svemu - rekla je Maša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'