AKTUELNO

Već nekoliko dana ne priča sa Draganom.

Vladimir Tomović, nakon Edisa Eda Fetića, imao je razgovor sa voditeljem Ognjenom Amidžićem u "Šiša baru". Oni su se prvi dotakli "Paklene Zadrugovizije" tokom koje je Vladimir čak jeo i crve zajedno sa Filipom Đukićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvu ste vi budalu iz Crne Gore uveli u ovaj rijaliti, niste ni svestni šta vas čeka. BIo je plan bube, pa kao hajde gliste. Ne znam šta nas je pokolebalo. Pesma... I krenuli smo redom, kao i ovde kada su žene u pitanju. Najbitnije je da smo dobar šou napravili - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je zatim pričao o svom odnosu koji ima sa Draganom Mitar i Edisom Edom Fetićem. Vladimir je rekao kako ga je Dragana pokrenula i da nikada neće reći ružnu reč o njoj, iako već nekoliko dana ne pričaju. Takođe, ovaj ukućanin istakao je i da neće biti prepreka Dragani u odnosu sa Edom, ukoliko ih uhvati u intimiziranju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre dve nedelje kada smo razgovarali ti i ja, rekao sam da mi je gnusno da pričamo o tom mom odnosu sa tim devojkama. Devojka me pokrenula. Svestan sam ja svega, nisam ja lud, odlično znam šta radim. Da sam znao da se kuva ova priča, ne bih ja išao grlom u jagode. Ne bih dozvolio sebi da budem bilo kome, prepreka. Ona i ja ne pričamo već nekoliko dana, ja joj želim sreću da se izbori sa svim ovim vukovima. Sve mi je jasno. Ja sam svakako višak u svemu tome - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta da sam se primetio, ja sam se izborio za nju. Ona je na klackalici između rijalitija i mene. Ona će odabrati rijaliti, ja to podržavam. Nikada neću reći ružnu reč o toj devojci. Meni je sve jasno. Samo sam mislio da sam možda zaslužio da neke stvari znam, da se ne bih zaleteo previše. Ne znam koja je njihova priča. Šta god da kažem, može da se upotrebi na pretresu i pitanjima. Nisam najgori u kući. Da je ravnopravna borba, on ne bi imao šanse protiv mene. On ne može da uzvrati. On je ušao ovde, priznao je da je sam šokiran, nije ravnopravna borba. Da uđe sada njegova žena, Dragana ispada najgora. Ona ispada brakolomnik. Ona je jedino mogla na površini da bude sa mnom - pričao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako njen odnos sa njim pređe u neko intimiziranje, nema potrebe da ja budem tu prepreka. Ja joj neću sigurno ugroziti boravak. Ona je došla ovde da se bori za svoje dete - dodao je Tomović, a onda je govorio i o Mini: "Sinoć sam osetio potrebu da je pronađem i da joj dam neke sitnice koje sam dobio. Znam da bi joj značilo da u kući ima nekoga ko njoj želi dobro".

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'