AKTUELNO

Ova tema podigla je veliku prašinu!

Na samom kraju emisije "Pitanja novinara" povela se i polemika o tome da li je Maja Marinković dodirivala Vladimira Tomovića po intimnim regijama. Ova ukućanka to je negirala, a nakon emisije bila je besna na Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Vladimir su se prvo posvađali za crnim stolom, a onda su odlučili da odu u pab kako bi tamo rešili ovu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u garderoberu priznala da si ti mene dodirivao, ali ja tebe ne! Ja tebe ne! Ja sam rekla da on mene jeste dodirivao, ali ja njega nisam! Lažeš i to me pogađa. Nerviraš me, jer si folirant. Danas sam rekla da nisi Janjušu prijatelj, nikada pre toga nisam pokrenula tu temu. Ti mene jesi dodirivao, ali ja tebe nisam. Nismo imali s*ks, ali smo se mazili. Mina je tebe oralno zadovoljavala, ja nisam! Ja tebi nisam radila stvari koje si ti danas izjavio - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde? Ja sam spreman da se zakunem da su moji prsti ulazili u tebe. S*ks nismo imali. Gde sam stavio ruku? U vag*nu? Jesam stavio svoju ruku u tvoju vag*nu? Zašto si takva? Ja znam istinu! Mene ovde svi vuku za jezik. Ti si posle žurke pokušala da poljubiš pet puta Stefana Karića, posle toga si došla kod mene. Ti meni uskačeš u moje odnose i govoriš da ja nisam prijatelj Janjušu. Ti i ja nikada u životu nismo imali s*ks. Nisam nikada stavio prste u tebe? Nikada? Maženje je jedno - pričao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se meni svideo - nastavila je Maja.
Nisam, ja sam tebi bio inat Staniji Dobrojević - prekinuo je Vladimir Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada! Mislim da nisi fer prema meni. Mi se jesmo mazili, ti si se meni svideo. Ti i ja smo se prvi put poljubili u krevetu kada si me pitao: "Da li si sigurna?". Janjuš, Mateja, Karić... Mene to ne zanima. Ti si se meni svideo. Mene si ti iznervirao što si se ljubio sa drugim devojkama - pričala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

I tada nisi bila sigurna. Ja tvrdim da ti se ja nikada nisam sviđao. Za Mateju ti jedino verujem. Ti crče živa što se Janjuš druži sa Ivanom - govorio je Vladimir, pa se obratio Mići i Kariću: Mi se samo nismo usaglasili oko ruke. Dodirivala rukom jeste, drk*la nije! Da li je tako Majo? Ona svojom rukom dodirivala jeste, drk*la nije! Bili smo u vezi tada - pričao je Vlada.
Tako je! Ne znam zašto me sada kompromitujete - potvrdila je Maja.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'