AKTUELNO

Smatra da se ponaša kao klinac.

Nakon žestoke svađe između Vladimira Tomovića i Mensura Ajdarpašića na večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem", novi zadrugar se posvađao sa i sa Banetom Čolakom, kao i sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom. Milan je pokrenuo sledeću temu, a to je Tomovićev odnos sa Minom Vrbaški.

Svaki put kad te ostavi neka, ti se vratiš Mini. Da li je ovo sada beg od Dragane? - upitao je voditelj Vladimira.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio kod kuće sad. Jedino što sam čuo od ljudi je da se sklonim od Mine Vrbaški. Svi koji mi to savetuju, neka uđu u rijaliti i neka dožive ovo. Ona je žena koju najviše volim ovde. Uvek sam je veličao, govorio uvek za nju da je dobar čovek. Priča o Dragani se potegla i sinoć. Ja ću da budem taj koji će uvek da stavlja tačku na tu priču. Meni niko ne brani da ja koketiram sa njom, ja mogu da uđem u garderober, ali ne želim. Oni su obelodanili vezu, ja sam se povukao. Dovoljno sam inteligentan. Mina je uvek bila tu - ispričao je Vladimir.
Dragana govori već danima da je gledaš - prokomentarisao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šokirana sam jučerašnjom scenom da leži sa Minom i žvali. Totalno sam promenila mišljenje o dečku. Da sam na Mininom mestu, ja bih se ubila. Da se tako ponaša. Ona dođe tu kao kučence, kao Ajaks. Ovo je za mene katastrofa. Zaljubljen čovek do pre tri dana, a ovo sve radi. Ovo ne radi čovek od 40 godina, nego klinac. Sebe ne vidim pored tog dečka, stvarno me ne zanima šta će da radi, fokusirana sam na svoju vezu. Stalno nešto komentariše, čuju se komentari u vazduhu, mene to ne zanima i ne dotiče. Ne mogu da verujem da neko može da dođe ispred mene i mog dečka u krevet sa drugom devojku i gleda u mene. Možda je svinger - osula je paljbu Dragana.
Ja se njoj nijednom nisam obraćao lično. Ako želi da prekine priče o trouglu, neka ne komentariše. Vidim da vodi računa da li je gledam, pominjem... Pokrenula se nova tema. Ušao sam ovde da budem komentarisan - odgovorio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dragana Mitar

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

'