AKTUELNO

Proteklih dana ljubavna drama dostigla je vrhunac, a sada se sve vraća na početak?

Tokom večeri dok su zadrugari odmarali za večerašnju emisiju ,,Pitanja gledalaca", Bane Čolak odlučio je da, nakon svih iscrpnih razgovora sa Ivnaom Krunić, pokuša da joj se ponovo uveče u postelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Prethodnih dana mogli smo da pratimo sva dešavanja sa velelepnog imanja, a jedan od najzapaženijih jeste rođendan Krunićeve, tokom kog je Čolak čitao čestitke porodice i bliskih prijatelja. Podsetimo da u tim čestitkama nisu bile lepe reči koje su upućene na njegov račun, zbog čega je Ivana odlučila da stavi tačku na romansu sa Banetom.

Međutim, kako zadrugar nije mogao da se pomiri sa gubitkom, pa tako danima pokušava svakodnevno da Ivanu odvuče od namere da više ne bude sa njim u vezi, večeras je odlučio da na sve načine ponovo kao nekad legne kraj svoje voljene.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je zadrugarka mirko spavala, Čolak je odlučio da joj se pridruži, te je legao pored nje, kako bi je mazio, a ona mu je uzvratila strasnim zagrljajem.

Iako su se dogovorili da će biti samo prijatelji za sada, Krunićeva nije mogla da odoli, a da svog bivšeg dečka ne zagrli.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, ono što moramo da podsetimo jeste da je tokom poseta porodica pred doček Nove godine, Jasmina Čolak, Banetova majka njemu unapred rekla da ukoliko Ivana bude htela da raskine sa njim, da to mora ispoštovati. A kako je Čolak neko ko uvek posluša majčinski savet, ovaj put je ipak odlučio da dokaže emocije koje oseća prema Krunićevoj i ne odustane tako olako.

Da li će uspeti u nameri da ubedi kako Ivanu, tako i njene roditelje u njegovu ljubav prema zadrugarki, ostaje nam da saznamo u nastavku najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'