AKTUELNO

Nije imala kud.

Zadrugarka Iva Grgurić imala je neslane šale na račun njene veze sa Stefanom Karićem, pa je tako pojedinim izjavama stavila u drugi plan emocije koje je gajila prema njemu i samim tim izazvala kontra efekat u njegovim očima.

Zbog toga ju je sedma sila u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala kako se oseća i da li planira da učini sve da ga vrati, ali ju je njegov komentar srozao, a nije joj ni ostavio prostora da načini taj korak.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se emotivno, Stefan je rekao da mu fali zagrljaj, fali i meni...guram. Ja treba da mu se nakačim na grbaču i da trčim za njim...ja ne mogu to. Mnogo puta meni dođe da ga uhvatim za ruku...ali nije do mene. On je i sam rekao da sam ja jedina sa kojom je on imao nešto, ali jednostavno...ne znam, kao da je on okupiran dešavanjima i ja nekako nisam taj tip osobe da ga gušim - rekla je Iva.

Šta su ti značili procenti?

Ma, to nije validno. Za mene je to bilo zezanje, a on je skapirao ozbiljnije. Ja sam dokazala da sam prema njemu imala emocije i da sam bila zaljubljena. Ali, sve me dovelo do revolta kad sam iznela da nisam imala emocije. Nekad ispadam kontradiktorna, ali ja kad poludim ja idem glavom kroz zid. Ali, da imam emocije, naravno da imam. Zaboravim da se svaka reč meri. Zezam se na svoj račun i neću više to da radim. Prema Stefanu imam emocije, ali on se izjasnio i rekao da ne želi nikakvu priču. Ali, da bih se družila češće sa njim, naravno da bih - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane, kako komentarišeš ove reči?

Slušao sam ovo više puta, mene je više pogodilo to što je rekla da je sa mnom ušla neozbiljno u vezu posle tih mesec dana našeg muvanja. Ja sam dokazao da je meni stalo do te veze i da sam ja imao emocije, više ih nemam. Olakšaću joj, ne mora da me vuče za ruku. Ona može uvek da priča sa mnom, tu sam za nju. Ja ne verujem u njenu iskrenost, jer sam verovao u nešto u šta me je razuverila - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne kažem da je Iva loša devojka, ali mi deluje kao da imaš emocije samo kad nemaš šta da kažeš. On kad nešto kaže, ona uvek stavlja u plan svoje emocije, tako ispada - rekao je David.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'