AKTUELNO

Skrhana nakon saznanja da ju je Sanja ostavila.

Jovana Tomić Matora obratila se Drvetu mudrosti nakon saznanja da ju je Sanja Stanković ostavila, pa je zamolila za telefonski poziv kako bi sa Stankovićevom poravnala račune.

Imam problem neki i volela bih da se čujem sa Sanjom da ga rešim. Mislim da me je ostavilam, pa želim da čujem to od nje. S obzirom na to da je rekla da sam je razočarala, a rekla mi je dok sam ovde da će me održati, kada izađem da ćemo popričati. Ne želim da čekam, želim sada to da rešimo - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, šta može da bude razlog da te ona ostavi? - pitalo je Drvo.
Nema šta drugo da bude, ja sam sigurna da ne postoji mogućnost, koliko sam pre sumnjala da će da me ostavi zbog nekoga, sada mislim da nema šanse da se u drugog zaljubila. Mislim da je fer i korektno da mi kaže, ali potpuno iskreno, ne uvijeno jer nas gledaju svi - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, da li osećaš nešto prema Luni? - pitalo je Drvo.
Ne osećam, nas dve smo ispričale sve u prethodnoj sezoni, to ne postoji. Ja ne bih mogla da podnesem da budem ovde ni jedan dan psihički, a da znam da nismo zajedno. Prvo mi pada na pamet da ne može da podnese više sve ovo, da neće izdržati. Stah me je šta mogu da uradim, pada mi na pamet moj brat koji je svašta uradio zbog devojke. Ja sam zbog nje ovde. Jednostavno, sve nam je dobro išlo napolju, kupile smo stan, ulagale, razgovarale o porodici kada izađem. Ako me je ostavila zbog ovoga, onda me dovoljno nije ni volela. Sve ja razumem, ljubomorna sam i ja, ali raskid, to ne razumem. Želim da mi kaže sve - tražila je Jovana.

Drvo je nakon dugog razgovora sa Tomićevom objasnilo da će preneti njene želje Velikom šefu, a da će je o konačnoj odluci blagovremeno obavestiti.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Jovana Tomić Matora

'