AKTUELNO

Vaspitačica Marina Petković ( 28) koju je iz ljubomore žandarm Pavle Rakonjac (31) razneo bombom, biće sahranjena danas na Novom groblju u Novoj Pazovi.

Od utorka, 21. januara kada se rano ujutro saznalo da je Rakonjac razneo sebe i nju, Marinini najmiliji, rodbina i prijatelji se opraštaju od svoje mezimice.

To su učinili i putem čitulja koje su jutros osvanule.

Osim informacija kada je preminula i kada će biti sahranjena, otac Ljubomir, majka Marica, brat Milan i baba Cvita u neizmernom bolu napisali su:

Foto: Printscreen /Večernje novosti

Večno ćemo čuvati uspomenu na tvoj plemeniti lik i dobrotu. Počivaj u miru, neka te čuvaju anđeli. U neizmernom bolu, tvoji najmiliji: otac Ljubomir, majka Marica, brat Milan i baba Cvita, napisali su u jednoj čitulji.

Foto: Printscreen /Večernje novosti

Na ovaj način od Marine su se oprostili i stric, strina i braća.

Zauvek ćeš biti u našim srcima. Počivaj u miru, navodi se u drugoj čitulji

Kako su ispričali njeni poznanici, ona je nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gde je navodno upoznala Pavla, čija decu su pohađala ovu predškolsku ustanovu.

Foto: Printscreen YouTube/Radio-televizija Vojvodine

Foto: Facebook.com

Prema njihovim rečima, po decu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza. Posle dugogodišnjeg rada u obdaništu u Staroj Pazovi, u septembru 2019. godine Marina iznenada napušta taj vrtić i prebacuje se da radi u rodnom mestu.

Nezvanično, tamo se zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala četiri meseca, a pre manje od mesec dana je prešla u vrtić blizu porodične kuće. Poznanici sumnjaju da je to uradila da se ne bi više viđala sa Pavlom.

#Marina

#Ubistvo

#oproštaj

#čitulje

#žandarm

'